Smit’s Delicious
High Tea Bestellen

Geniet van een heerlijke High Tea met ambachtelijke bonbons.

High Tea Luxe

Een heerlijk High Tea pakket samengesteld met 8 ambachtelijke bonbons.

High Tea Deluxe

Een heerlijk High Tea pakket samengesteld met 16 ambachtelijke bonbons.

Smit’s Delicious
Bonbons Bestellen

Ben je op zoek naar een uniek cadeau? Wil je iemand bedanken? Of ben je gewoon op zoek naar een verwenmomentje voor jezelf? Bestel je bonbons eenvoudig en snel online!

BonBon Box - 8 smaken

Bestel een box met 8 verschillende smaken en maak kennis met onze bonbons!

BonBon Box - 16 Smaken

Wil je alle bonbons proberen? Bestel en proef alle 16 nieuwe smaken!

Smit’s Delicious
Veelgestelde Vragen

FAQ - Chocolade

Onze chocoladeleverancier Valrhona werkt intensief samen met cacaoproducenten aan een positieve sociale en ecologische impact. Alle factoren spelen een  belangrijke rol om tot een duurzame en buitengewone cacao te komen. Zo ziet men erop toe dat er eerlijke werkomstandigheden zijn volgens de Fairtrade richtlijnen.

Het samenstellen van de perfecte bonbon begint met een uitstekende basis. Een basis van goede en eerlijke ingrediënten. Daarom hebben wij gekozen om met de hoogwaardige Valrhona chocolade te werken vanwege de onovertroffen kwaliteit en uiterst fijne aroma’s. Deze chocolade wordt vervolgens met veel aandacht, passie en vakmanschap verwerkt bij Smit’s Delicious!

Wij raden aan onze bonbons te bewaren in een koele ruimte van ongeveer 15-20 ° C. Zorg er ook voor dat u de pralines en andere chocoladeproducten niet bewaart in de buurt van voedingswaren of stoffen met een typische, krachtige geur. Chocolade is namelijk zeer gevoelig voor omgevingsgeuren. Opslag bij producten zoals kaas, of knoflook is daarom zeer af te raden.

Om een unieke smaak te waarborgen, raden wij aan om binnen 2 – 3 weken na aankoopdatum de bonbons te consumeren. Uiteraard zijn deze langer houdbaar, maar de pralines zullen wat aan smaak inboeten.

Ook andere chocoladeproducten van Smit’s Delicious moeten binnen zes maanden worden verbruikt om de kwaliteit en authenticiteit van de echte chocoladesmaak te waarborgen.

Onze bonbons kunnen sporen van noten, gluten en allergenen bevatten. Vragen over gluten, lactose of anderzijds kunt u altijd mailen naar info@smitsdelicious.nl

FAQ - Bestellen & Bezorgen

Als je op werkdagen – maandag t/m vrijdag – voor 14:00u bestelt, wordt het dezelfde dag nog verzonden. De bestellingen van het weekend worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

Uit hygiënische en voedselveiligheidsredenen kunnen de bonbons helaas niet geretourneerd worden. Mocht je vragen hebben, dan kan je ons gerust een bericht sturen via info@smitsdelicious.nl.

Ja, wij versturen naar het buitenland. Mocht het land dat jij wil kiezen niet als optie staan, neem dan contact op met ons via de mail info@smitsdelicious.nl

Op de webshop kunt u veilig & eenvoudig betalen met iDEAL en paypal. Vanuit het bestelproces wordt u automatisch doorgeleid naar de elektronische betaalomgeving van uw eigen bank (iDEAL) of naar de elektronische betaalomgeving van PayPal waar u met en zonder account uw betaling kunt voldoen.

Chocolade is erg temperatuur gevoelig. Als de weersverwachting boven de 21 graden komt op de dag van verzending of tijdens het verzendproces dan kunnen wij helaas de bestelling niet versturen, de chocola wordt dan te zacht of gaat smelten. Zodra de temperatuur onder de 21 graden zakt hervatten wij de verzending. Uiteraard kunt u dan altijd langs komen om de bestelling op te halen.