Alleen de beste
Chocolade
Het samenstellen van de perfecte bonbon begint met een uitstekende basis. Een basis van goede en eerlijke ingrediënten. Daarom hebben wij gekozen om met de hoogwaardige Valrhona chocolade te werken vanwege de onovertroffen kwaliteit en uiterst fijne aroma’s. Deze chocolade wordt vervolgens met veel aandacht, passie en vakmanschap verwerkt bij Smit’s Delicious!
Valrhona-logo
42476264
42476284
Duurzame
Chocolade
Valrhona werkt intensief samen met cacaoproducenten aan een positieve sociale en ecologische impact. Alle factoren spelen een  belangrijke rol om tot een duurzame en buitengewone cacao te komen. Zo ziet men erop toe dat er eerlijke werkomstandigheden zijn volgens de Fairtrade richtlijnen.
cacao-forest-logo-complet
Van cacaoboon
tot chocolade
Valrhona heeft eigen cacaoplantages om de cacao beter te leren kennen, de kwaliteit ervan volledig te controleren en om de uitzonderlijke smaak van cacaoproducten te garanderen. Valrhona heeft onder andere cacaoplantages in Venezuela, maar ook in Caraïben, Brazilië, Madagaskar, Ghana en Java.
ico-cacao
4345273
435368754
Smit’s Delicious
Bonbons Bestellen

Ben je op zoek naar een uniek cadeau? Wil je iemand bedanken? Of ben je gewoon op zoek naar een verwenmomentje voor jezelf? Bestel je bonbons eenvoudig en snel online!

BonBon Box - 8 smaken

Bestel een box met 8 verschillende smaken en maak kennis met onze bonbons!

BonBon Box - 16 Smaken

Wil je alle bonbons proberen? Bestel en proef alle 16 nieuwe smaken!