Media

Mats Smit startende ondernemer van het jaar 2018

Mats Smit van Smit’s Delicious uit Nederhorst den Berg mag zich een jaar lang startende ondernemer van het jaar noemen! Hij won de Wijdemeerse ondernemersverkiezing 2018.

Tijdens een goedbezochte netwerkborrel georganiseerd door de gemeente Wijdemeren in samenwerking met Ondernemend Wijdemeren werd de winnaar bekend gemaakt.

Jan Klink, wethouder Economische Zaken: ‘Mats Smit maakt heerlijk ambachtelijke bonbons, die er ook nog eens mooi uit zien. Ik ben onder de indruk van zijn enthousiasme en gedrevenheid. Wat mij betreft de terechte winnaar van de eerste ondernemersverkiezing van Wijdemeren!’

Dag van de Ondernemer 2018
Gemeente Wijdemeren en Ondernemend Wijdemeren kijken terug op een succesvolle verkiezing en Dag van de Ondernemer 2018. Er werden in totaal 32 ondernemers aangemeld. De jury selecteerde drie ondernemers die zich presenteerden in een filmpje. 1039 mensen brachten hun stem uit. Daarvan gingen 524 stemmen naar de winnaar Mats Smit. Hij ontving de Wijdemeerse Ondernemer van het jaar-wisselbokaal, een lidmaatschap van Ondernemend Wijdemeren en een training/masterclass naar keuze ter waarde van 2500 euro.

Chocolade community
Harold van de Wakker, jurylid en directeur Bedrijven Rabobank Gooi en Vechtstreek: ‘Van harte gefeliciteerd Mats! Gaaf om te zien hoe snel jij een chocolade community hebt weten op te bouwen. De likes op Facebook vliegen je om de oren. Jouw gepassioneerde zoektocht naar de beste kwaliteit in combinatie met het op originele en gedurfde manier spelen met vorm, smaak en textuur is prachtig voorbeeld voor andere ondernemers.’

Bron: Ondernemer van Wijdemeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *