Smit’s Delicious
Bonbons Bestellen

Ben je op zoek naar een uniek cadeau? Wil je iemand bedanken? Of ben je gewoon op zoek naar een verwenmomentje voor jezelf? Bestel je bonbons eenvoudig en snel online!

BonBon Box - 8 smaken

Bestel een box met 8 verschillende smaken en maak kennis met onze bonbons!

BonBon Box - 16 Smaken

Wil je alle bonbons proberen? Bestel en proef alle 16 nieuwe smaken!

Sinterklaas Chocoladeletters

Maak jouw geliefde, vrienden, collega's of familie blij met een ambachtelijke chocoladeletter voor Sinterklaas.
Fiorito is een premium limoncello die voldoet aan de hoogste eisen.  Geproduceerd volgens het traditionele recept van de Fiorito familie met de meest kwalitatieve biologische citroenen. Fiorito Limoncello heeft dubbel goud gewonnen bij de World Spirits Awards 2018, goud gewonnen bij de US Spirits Tastings 2021 en is uitverkozen tot de beste limoncello van de wereld.
42426424
r242674923

Hét Allerlekkerste Boek ter Wereld

Gevuld met 30 handgemaakte bonbons
Smit’s Delicious
High Tea Bestellen

Geniet van een heerlijke High Tea met ambachtelijke bonbons.

High Tea Luxe

Een heerlijk High Tea pakket samengesteld met 8 ambachtelijke bonbons.

High Tea Deluxe

Een heerlijk High Tea pakket samengesteld met 16 ambachtelijke bonbons.

Satilia 35% melk chocolade ganache/nobel

Deze bonbon staat in het teken van de oude fles nobel. Dit was een groene fles met een gouden hals.

Sinaasappel ganache/ Nobel

Deze bonbon staat is ontwikkeld op de zoete krachtige likeur.

Ariache Blanche 35% witte chocolade ganache/ Nobel

Deze bonbon staat in het teken van ‘Het nieuwe Nobel’.

Hazelnoot ganache/nobel

Deze bonbon heeft betrekking tot al het water wat zich om Ameland bevindt.
Nobeltje is een heerlijke Amelandse likeur op basis van oud Hollandse rum die zoet en krachtig is van smaak. Liefhebbers roemen de zachte afdronk van het familierecept uit 1902.
Nobel was opzoek naar trendy, smaakvolle en ambachtelijke bonbons. Hierbij ben je bij Smit’s Delicious aan het juiste adres. De chocolatiers van Smit’s Delicious kregen de fantastische uitdaging om met deze heerlijke likeur een aantal bonbons te ontwikkelen. In samenwerking met Nobeltje presenteren wij 4 ambachtelijke bonbons, waar je ongetwijfeld van zult genieten. Nog lekkerder in combinatie met een glaasje Nobeltje likeur!
Smit’s Delicious
Veelgestelde Vragen

FAQ - Chocolade

Onze chocoladeleverancier Valrhona werkt intensief samen met cacaoproducenten aan een positieve sociale en ecologische impact. Alle factoren spelen een  belangrijke rol om tot een duurzame en buitengewone cacao te komen. Zo ziet men erop toe dat er eerlijke werkomstandigheden zijn volgens de Fairtrade richtlijnen.

Het samenstellen van de perfecte bonbon begint met een uitstekende basis. Een basis van goede en eerlijke ingrediënten. Daarom hebben wij gekozen om met de hoogwaardige Valrhona chocolade te werken vanwege de onovertroffen kwaliteit en uiterst fijne aroma’s. Deze chocolade wordt vervolgens met veel aandacht, passie en vakmanschap verwerkt bij Smit’s Delicious!

Wij raden aan onze bonbons te bewaren in een koele ruimte van ongeveer 15-20 ° C. Zorg er ook voor dat u de pralines en andere chocoladeproducten niet bewaart in de buurt van voedingswaren of stoffen met een typische, krachtige geur. Chocolade is namelijk zeer gevoelig voor omgevingsgeuren. Opslag bij producten zoals kaas, of knoflook is daarom zeer af te raden.

Om een unieke smaak te waarborgen, raden wij aan om binnen 2 – 3 weken na aankoopdatum de bonbons te consumeren. Uiteraard zijn deze langer houdbaar, maar de pralines zullen wat aan smaak inboeten.

Ook andere chocoladeproducten van Smit’s Delicious moeten binnen zes maanden worden verbruikt om de kwaliteit en authenticiteit van de echte chocoladesmaak te waarborgen.

Onze bonbons kunnen sporen van noten, gluten en allergenen bevatten. Vragen over gluten, lactose of anderzijds kunt u altijd mailen naar info@smitsdelicious.nl

FAQ - Bestellen & Bezorgen

Op de webshop kunt u veilig & eenvoudig betalen met iDEAL en paypal. Vanuit het bestelproces wordt u automatisch doorgeleid naar de elektronische betaalomgeving van uw eigen bank (iDEAL) of naar de elektronische betaalomgeving van PayPal waar u met en zonder account uw betaling kunt voldoen.

Wij streven ernaar om je pakket binnen 1 – 2 werkdagen na het plaatsen van je bestelling te verzenden. Je ontvangt een e-mail met de bijbehorende traceergegevens wanneer de bestelling is verzonden.

Let op:

  • Pakketten verlaten ons magazijn niet in het weekend en op lokale feestdagen
  • Vanwege de grote drukte bij de pakketbezorging en de impact van de overheidsmaatregelen kan er momenteel enige vertraging ontstaan in het bezorgen van uw pakket. Het kan voorkomen dat uw bestelling 1-2 werkdagen later geleverd zal worden dan u normaal van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor.

Uit hygiënische en voedselveiligheidsredenen kunnen de bonbons helaas niet geretourneerd worden. Mocht je vragen hebben, dan kan je ons gerust een bericht sturen via info@smitsdelicious.nl.

Ja, wij versturen naar het buitenland. Mocht het land dat jij wil kiezen niet als optie staan, neem dan contact op met ons via de mail info@smitsdelicious.nl

Om de kwaliteit van onze chocolade te kunnen garanderen, versturen wij bij warm weer geen chocolade. De levertijden van onze bonbons kunnen we dus tijdelijk niet garanderen. Zodra de temperatuur door het gehele land onder de 21 graden is versturen wij pas weer chocolade. 

Bestelling ophalen
Uiteraard kunt u dan altijd langs komen om de bestelling op te halen.
Mocht je hier vragen over hebben, dan horen we ‘t natuurlijk graag, onze deur staat altijd open!

Track & trace
Wanneer je bestelling is verstuurd, ontvang je een track & trace mail. We houden je op de hoogte! 

Het kan wel eens voorkomen dat er geen bevestiging zichtbaar is in jouw inbox. Mocht dat zo het geval zijn, check dan voor de zekerheid je spam inbox. Zorg er ook voor dat het e-mailadres correct is ingevuld, zodat je de bevestiging en track & trace code niet misloopt! Je kunt ons altijd mailen mocht dit gebeuren, dan sturen we alsnog een track & trace code.